Monday, July 28, 2014

Happy Eid Mubarak 1435 H Makeup + Video!

Assalamualaikum Wr Wb...
After we've been through  fasting for a month in a Holy Ramadhan, now, as a Moslem we will celebrate our feast day ^^ Eid Mubarak! Yay <3

I have tradition with my big family in Eid Mubarak. Usually we're meet in the elder one and we all "Sungkem" --> Eeerr i dunno what it is in English haha then enjoy Opor Ayam, Sambel Goreng Ati and of course, ketupat!

So, in this special occasion i wanna create this 'Nothing-Special-Look' for Eid Mubarak. I just wear a neutral color palette for my eyeshadow. No vivid color, no fun color, no glitter of course Hhahahha..

Sunday, July 20, 2014

Bright, Fun & Bold Summer Makeup + Video!

Holla.....
I know i know Jakarta is rain all day long lately. But actually, it supposed to be Summertime, right? Hahaha ^^ Well, i just wanna get in to the Summertime with something colorful & fun. So, i choose this bright eye makeup!

Tuesday, July 8, 2014

Wanna Looking Fresh During Fasting?

Hai Everyone....

How's your Fasting? Apakah berjalan lancar? Harus dong yah...
Well, selain untuk menjalankan Rukun Islam, sebenernya Puasa punya banyak manfaat bagi kesehatan tubuh loh. Nggak percaya?
Ok gw nggak mau bahas tentang mekanisme sistem meatabolisme tubuh saat puasa. Selain ruwet kepanjangan dan juga lo bakal pusing bacanya. Hahaha ^^ Yang jelas intinya, moment Puasa itu sangat baik karena tubuh kita terbiasa dimasukin asupan makan sehari 3-4x. So usus dan lambung kita jarang beristirahat. Nah dengan Puasa, sistem pencernaan kita bisa istirahat, dan tubuh melakukan detox alami. Dan yang paling penting adalah.... Puasa dapat menurunkan kadar gula dalam darah!

Sunday, June 29, 2014

When Smokey and Dark Meets Bright! + Video

Hai,
It's been a long time i'm not posting FOTD. Yup because i've been so busy lately so i didnt have time to update. Well, i miss making a video. Hhihihi ^^
So today i will create this Smokey Bright look. Hm, i'm not inspired by anyone else. Only when the orange and pink color cross my mind, then i thought i shud make it.

Tuesday, June 24, 2014

Get Your Best Lens With Lensza

Hai... Hai...

Beberapa waktu lalu, Lensza ngasih gw kesempatan untuk mencoba kemudahan belanja contact lens di website mereka. Dan, gw bebas milih contact lens sesuai dengan selera dan minus mata gw. Hore banget nggak sih! Dalam kesempatan ini, gw milih contact lens Freshlook Colorblend warna Turquoise. Kebetulan, gw blom pernah nyoba warna ini..

Monday, June 16, 2014

Love Your Skin With Garnier Sakura White! New!

Hai Hai....
Long time no see yah. Iyaaah, akhir-akhir ini jarang update karena emang lagi nggak sempet banget ngeblog (apalagi making a video!). Tapi, kali ini gw akan update tentang skin care nih. Hehehe jarang kan gw ngomongin skin care. Karena emang gw nggak begitu concern tentang ngerawat muka. Bukan karena males, tapi karena emang kadang kelupaan aja hehe :)

So, beberapa hari lalu Garnier Indonesia mengundang gw dan my another blogger friends untuk dateng ke launching their new product range event! Hmmm...

Wednesday, May 28, 2014

Review Maybelline Color Elixir Lipgloss + Video!

LIPPIE REVIEW.....
FYI, actually i'm not a huge fan of lipgloss. Because i don't think sticky, glossy, shiny lips is good for me. It's uncomfortable when i feel that my lips is wet. so, i prefer matte or at least creamy for my daily lipstick. Also, i dont like sheer, satin, frosty kind of lipstick. I'm a huge fan of opaque & pigmented kind of things.


Sunday, May 18, 2014

Clinique New Store Launching!

Hai People....

I just wanna share with you all, that a few days ago, Clinique Indonesia invited me to attend their little event which is Opening New Concept of Their Store in Plaza Senayan. I've been excited when i know i was invited. And also they held a mini quiz on Twitter, which is people should post their "Summer Look" FOTD. Fun right?

Wednesday, May 14, 2014

My Summer Makeup With Bo.Ho Cosmetics + Video!

Summer is Comiiiiiiiiiinnngggg.......
The weather in Jakarta is so hot lately. I'm getting sweat all day long. And sunblock will be my best friend hahha ^^
Like you all know, Summer is identical with bright, fun and colorful color palette. You will look pretty awesome in Sunny yellow skirt, or lime green dress. So about makeup, colorful eyeshadow or bright lipcolor will rock your day!

Popular Posts

Google+ Followers