Thursday, July 23, 2015

E.L.F Studio Blush Palette in Light!

"I'm addict to a blush! I only have two cheeks, but one or two blush is never enough!"

Kalau disuruh milih, produk makeup apa yang paling gw suka adalah blush dan lipstick! Rasanya, kedua benda itu yang paling menarik perhatian gw apalagi kalau ada tipe atau shade baru dari brand-brand makeup favorit. Wuiiih, rasanya 'gatal' pengen order!

Nah, beberapa waktu lalu gw bertemu seorang teman (dia makeup junkie juga, lebih tepatnya lip junkie!) dan di tasnya ada E.L.F blush palette ini. Tapi, temen gw punya yang shade Dark. Awalnya, i'm not too interest with E.L.F product. Because, some of them failed me. I've been trying their foundation, tinted moisturizer, eyeshadow, lipstick etc. Dan pada saat itu entah kenapa nggak ada satu produkpun yang berhasil bagus di gw.

E.L.F Studio Blush Palette in Light

Monday, June 15, 2015

Review Laneige Firming Sleeping Pack

Setelah sukses dengan Water Sleeping Pack yang gw rasa hampir semua orang pakai produk itu, Laneige punya Firming Sleeping Pack yang nggak kalah juara hasilnya. Hmm, mau tahu gimana keunggulan dari produk andalan Laneige ini?

Well, akhir-akhir ini entah kenapa gw suka dengan produknya Laneige. Karena menurut gw, produknya works well very good on my skin. Dan gw emang udah lama banget penasaran dengan sleeping pack-nya Laneige ini. Karena gw udah sering banget denger review yang bagus tentang produk ini. Gw udah pakai Firming Sleeping Pack ini hampir 3 minggu. So, apa sih yang didapatkan oleh kulit wajah gw selama 3 minggu itu?

Wednesday, June 10, 2015

My Favorite Skincare + Video!

Hi Gaes....
It's time for sharing about my skincare routine. In my age right now, i need to invested my money to a great skincare. Because i started to realize that my skin need it. Day by day, i can find any imperfection coming through to my skin, and for me, it's a sign to do something. Which is, take care of my skin very very well with a good product!
So....
The basic things that i always do is clean my face, prep it with serum, nourish it with moisturizer, protect it with sunscreen and give an extra attention with night regime. So, here's the products that i've been using lately. Basically, i dont ever stick with one brand. And i always curious to try all of the product out there to see, what suit me best. And i change my skincare routine regularly, because i just wanna know, what does my skin really needs. And also, i'm using a different product for my day and night routine.

Thursday, May 14, 2015

REVIEW L.A Girl Flat Finish Pigment Gloss + Video!

Bbbzzttt...
The name is so mouthful. Hahahaha, so i make it simple with L.A Girl Matte Pigment!

Well Guys, this is my current obsession. After i've kray kray with all the liquid lipstick with matte finish out there, now it's time for me to try this L.A Girl Matte Pigment which i really love. Fyi, i love Sleek Matte Me Liquid Lipstick because of its texture on my lips, very comfortable to wear. So, how about this stuff?

Sunday, April 19, 2015

Maybelline Fit Me Matte+Poreless Review!

Hi Gaes, Happy Weekend!

So, today i'm gonna share with you all about my fave product. You know what, i'm basically 'A-Drugstore-Product' person. Doesn't mean i never buy high end makeup brand. I own some. But when i found an affordable product with a great quality, i must be so proud of myself! Hahahahha... Because mostly high end brand are (not) always good. But drugstore? Sometimes we doubt about the quality and it's rather gambling, right?

Monday, April 6, 2015

Have a Skin Problem? No Probs! With ERHA Clinic

Hi Gaes...

Semua orang terutama cewe pasti ingin punya kulit yang sehat, glowy, mulus dan cantik. Siapa sih yang nggak mau? Nggak terkecuali dengan gw. Karena, menjaga dan merawat kulit itu merupakan investasi jangka panjang loh. Mungkin 2-3 tahun kedepan nggak akan terasa apa-apa. Tapi, kondisi kulit kita baru akan kelihatan dan terasa saat kita sudah memasuki usia 35 tahun keatas.
Tapi, nggak semua orang terlahir dengan kulit yang sempurna. Ya gausa perfect-perfect banget deh, minimal kulit wajah bebas noda & flek hitam, kerut atau bekas jerawat aja sudah lebih dari cukup. Hehehehe ^^

Nah, untuk mendapatkan kulit yang sehat tentu juga butuh perawatan ekstra dong. Seperti apa sih perawatan basic yang nggak boleh kita skip dalam skincare routine kita?

Thursday, April 2, 2015

NYX Eyebrow Gel in Brunette Review + Video!

Gaes...
You know what, for some people eyebrows must be the important thing in life. Some people (Girls i mean) can't go out without their perfect eyebrows. Do you one of them? Hahaha....
So now i have something that i wanna share, and it's all about brow things. Because, i am the one of the people who can't go out without eyebrows done!

Sunday, March 29, 2015

SLEEK Matte Me Ultra Smooth Lip Cream Review!

Holla Gaes!

Well, today post is about my HG product that i'm in love ^^ Another liquid lipstick from SLEEK Makeup. FYI, i have the shade Fandango Purple and Birthday Suit. 
I'd say that this kind of liquid lipstick is the best. Wanna more much more? See the review on my video down below...

Saturday, March 7, 2015

MUA Luxe Velvet Review and Swatch!

Hola!

I'm back with another lipstick review. I've obsessed with liquid lipstick lately. I really like the finishing result and i enjoy the feeling on my lips. Plus, the matte finish really steal my heart hahaha... Ok, here we go!

Popular Posts

Google+ Followers