Monday, April 6, 2015

Have a Skin Problem? No Probs! With ERHA Clinic

Hi Gaes...

Semua orang terutama cewe pasti ingin punya kulit yang sehat, glowy, mulus dan cantik. Siapa sih yang nggak mau? Nggak terkecuali dengan gw. Karena, menjaga dan merawat kulit itu merupakan investasi jangka panjang loh. Mungkin 2-3 tahun kedepan nggak akan terasa apa-apa. Tapi, kondisi kulit kita baru akan kelihatan dan terasa saat kita sudah memasuki usia 35 tahun keatas.
Tapi, nggak semua orang terlahir dengan kulit yang sempurna. Ya gausa perfect-perfect banget deh, minimal kulit wajah bebas noda & flek hitam, kerut atau bekas jerawat aja sudah lebih dari cukup. Hehehehe ^^

Nah, untuk mendapatkan kulit yang sehat tentu juga butuh perawatan ekstra dong. Seperti apa sih perawatan basic yang nggak boleh kita skip dalam skincare routine kita?

Thursday, April 2, 2015

NYX Eyebrow Gel in Brunette Review + Video!

Gaes...
You know what, for some people eyebrows must be the important thing in life. Some people (Girls i mean) can't go out without their perfect eyebrows. Do you one of them? Hahaha....
So now i have something that i wanna share, and it's all about brow things. Because, i am the one of the people who can't go out without eyebrows done!

Sunday, March 29, 2015

SLEEK Matte Me Ultra Smooth Lip Cream Review!

Holla Gaes!

Well, today post is about my HG product that i'm in love ^^ Another liquid lipstick from SLEEK Makeup. FYI, i have the shade Fandango Purple and Birthday Suit. 
I'd say that this kind of liquid lipstick is the best. Wanna more much more? See the review on my video down below...

Saturday, March 7, 2015

MUA Luxe Velvet Review and Swatch!

Hola!

I'm back with another lipstick review. I've obsessed with liquid lipstick lately. I really like the finishing result and i enjoy the feeling on my lips. Plus, the matte finish really steal my heart hahaha... Ok, here we go!

Sunday, February 22, 2015

Holiday Makeup | Happy Chinese New Year 2015!

Gong Xi Fat Choi....
Happy Chinese New Year for everyone who celebrate. I really wish you'll have a fun time with your family and loved one.

Long time no see, i know. Because i'm very busy lately. I have moved to the new office, and that's why i can't keep update my blog and my Youtube channel. I was like, i have no time even for myself hahahaaha.

Tuesday, December 23, 2014

"Merry Christmas" Makeup + Video!

Hai Hai....
Christmas is near. 3 days to go ^^ So now i'm gonna make something festive, something fun to welcoming the Holiday-Christmas spirit. Yay!

Thursday, December 11, 2014

FOTD: Kylie Jenner Makeup Inspired! + Video

Haiiii Haii....
How are you everyone? Well, today i have a makeup inspiration by the very cool celebrity which is Kylie Jenner. Wew! Who doesn't know her? She's so famous with her signature big and sexy lips, plus a natural-sultry eye makeup.

It's already for a long time i wanna create her look. And now it's time for make it come true ^^

Sunday, November 23, 2014

Review Wet n Wild Megalast Liquid Lip Color + Video!

Hey Hoo...
Well, if i post about lips product, do you wanna still read my blog? Because i'm talking about lip product lately. Hhahhahaha...
i'm back with another lippy yippie! FYI, i'm a lipstick addict. I can leave home without powder and blush, but not with lipstick. Eeerr, eyebrow is a must too. No brows = No hangout. Hhahaaha, kidding!
Happy Watching and don't forget to SUBSCRIBE!

Thursday, November 20, 2014

Review Wardah Long Lasting Lipstick

Another lipstick review........... Hahhahaha!

Hai, kali ini gw mau share sama lo semua salah satu local product yang OK banget. Sebelumnya, siapa sih yang nggak tau Wardah? Brand lokal dari Indonesia yang punya kualitas baguuuussss banget. Gw pakai Wardah ini dari foundationnya (yang botol putih gepeng itu), compact powder (yang packaging biru atau hijau) dsb. Wardah ini punya formula yang bagus banget dan cocok dipakai sama jenis kulit perempuan Indonesia. Plus, produk ini Halal loh ^^

Wardah Long Lasting Lipstick (Matte)

Popular Posts

Google+ Followers